EPILOOG

 

Het onderzoek naar onze familie heeft veel energie, tijd en geld gekost, maar ik heb er veel voor terug gekregen. Kontakten die uiteindelijk gelegd konden worden, veranderen van aanvankelijke verbazing (dat er nog meer Tabelingen zijn) tot hartelijk, meewerkend en uitnodigend.

 

Alle verkregen informatie heb ik in een document opgenomen, getiteld "Mijn naam is Tabeling", voorzien van foto's en afdrukken van de belangrijkste aktes en kaartjes. Het manuscript van 120 bladzijden is medio juni 2006 naar de drukker gegaan. Op 10 juli 2006 heb ik, ter gelegenheid van mijn vaders 90ste verjaardag, hem het eerste exemplaar uitgereikt. De meeste exemplaren zijn bij familieleden in Nederland terecht gekomen. Vier zijn er naar familie in Duitsland gegaan en één exemplaar naar familie in Amerika. Er zijn nog enkele familieboeken beschikbaar. De kosten zijn € 55,00  per stuk (excl. verzendkosten).

Overhandigen van het eerste exemplaar

 

Het voortzetten van de naam Tabeling is veiliggesteld. Na 1965 zijn nog geboren de nakomelingen van:

Diederich Harman Tabeling (tak 1): vijf kinderen (2V en 3M),

Johan Diederich Tabeling (tak 2): drie kinderen (3M),

Wilhelm Christiaan Tabeling (tak 3): twee kinderen (1V en 1M)

Arie Tabeling (stam 3): negen kinderen (5V en 4M).

Het document zal een "levend" document zijn. Steeds zal nieuwe en aanvullende informatie boven de kim komen. Ik zal trachten met nieuwe informatie de aanvullingen op het familieboek en de site en up-to-date te houden.

 

Arie Tabeling

Terug naar de beginpagina